Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending

Cacaodoppen 70 liter zakken

Cacaodoppen zijn een ideale bodembedekker met een lekker luchtje! Geschikt voor vrijwel alle gewassen en elke grondsoort.Cacaodoppen 70 liter zakken


Cacaodoppen kunnen gebruikt worden als bodembedekker onder en rond beplanting en in de moestuin.

Waarvoor zijn cacaodoppen geschikt: 

Waarvoor niet geschikt: 
Dit product is niet geschikt voor toepassing op paden en of speelterreinen.

Eigenschappen:
Cacaodoppen zijn licht van gewicht en afkomstig van de cacaobonen. Lekker geurend, mooi bruin en een 100% natuurlijk product.


Cacaodoppen in 70 liter zakken

Met cacaodoppen kunt u een groot gedeelte van uw tuin onderhoudsarm maken. Voorzie uw struiken en planten met een bodem voedende laag met behulp van cacaodoppen. Cacaodoppen.nl heeft diverse maten cacaodoppen, waar ongetwijfeld een geschikt formaat voor u bij zit!
 

De voordelen van cacaodoppen op een rijtje:

  • Cacaodoppen zorgen voor vochtregulering. Dankzij de cacaodoppen in de big bags wordt regen opgevangen en worden druppels losgelaten wanneer de tuin meer vocht benodigd is.
  • Cacaodoppen zijn natuurlijke producten. Door te kiezen voor dit natuurproduct, heeft u een natuurlijke bodembeschermer die tevens helpt bij het bestrijden van onkruid. Op deze manier kunnen onze grote zakken met cacaodoppen u helpen bij het onderhoudsarm maken van de tuin.
  • Een ander groot voordeel van cacaodoppen is dat u met behulp van dit natuurproduct ook katten, slakken en ander ongedierte uit uw tuin te weren. Zorg ervoor dat uw bloemen, planten en struiken niet worden aangevreten en kies voor deze vriendelijke en natuurlijke manier van wering.
     
Kortom: zakken met cacaodoppen bieden ontzettend veel voordelen voor uw tuin! Dit natuurlijke middel werkt als bestrijdingsmiddel voor ongedierte en voedingsbodem voor het groen.
 

Hoeveel zakken cacaodoppen?

Een laag van 4 tot 8 centimeter cacaodoppen is voldoende voor een goede werking wat betreft wering van slakken en ander ongedierte. U kunt zelf eenvoudig het aantal cacaodoppen dat u nodig heeft, berekenen. U kunt berekenen hoeveel kuub u nodig heeft door het aantal vierkante meter te vermenigvuldigen met 0,08. Voor een tuin van ongeveer 12,5 m2 heeft u dus 14 zakken van 70 liter cacaodoppen nodig. U kunt in onze webshop eenvoudig selecteren hoeveel zakken u wilt bestellen.
 

Cacaodoppen in zakken bestellen bij Cacaodoppen.nl

U kunt uw big bag met cacaodoppen eenvoudig, snel en veilig bestellen in onze webshop. Zodra u het gewenste aantal cacaodop zakken in uw winkelmandje heeft geplaatst, kunt u veilig afrekenen met de door u gewenste betaalmethode. 

Mocht u advies willen ontvangen over bijvoorbeeld het aantal benodigde zakken dan kunt u hier één van onze medewerkers om advies vragen. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend, eerlijk en uiteraard gratis adviesgesprek!


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten