Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending

Cacaodoppen

Geef uw tuin de zorg die het verdient met onze premium cacaodoppen! Perfect voor onkruidbestrijding en bodemverbetering, terwijl ze ook een decoratieve touch toevoegen. Met onze snelle levering in heel Nederland kunt u snel genieten van een prachtige tuin. Wij bieden alleen de beste kwaliteit, zodat uw tuin er altijd op zijn best uitziet. Bestel nu en profiteer van gratis verzending – ontdek ons assortiment en geef uw tuin vandaag nog een upgrade!


Waarvoor zijn cacaodoppen geschikt?

Cacaodoppen kunnen gebruikt worden als bodembedekker in uw borders en moestuin en is zeer geschikt onder rozen of zuurminnende planten zoals Rododendrons.

Waarvoor niet geschikt? 

Dit product is niet geschikt voor toepassing op paden en/of speelterreinen en niet geschikt voor menselijke en/of dierlijke consumptie.

Eigenschappen:

Cacaodoppen zijn licht van gewicht en afkomstig van de cacaobonen. Lekker geurend, mooi bruin en een 100% natuurlijk product.


Cacaodoppen in een big bag

Met een big bag cacaodoppen kunt u een groot gedeelte van uw tuin onderhoudsarm maken. Voorzie uw struiken en planten van een bodemvoedende laag met behulp van een big bag cacaodoppen. Cacaodoppen.nl levert diverse hoeveelheden! 

Wat kunt u met cacaodoppen in een big bag?

Big bags cacaodoppen zijn grote zakken en deze worden gevuld met cacaodoppen. Big bags bieden een uitkomst voor iedereen die grote oppervlakten wil bedekken met de cacaodoppen. Naast big bags met cacaodoppen, bieden wij ook 70 liter zakken. Een big bag scheelt echter in prijs wanneer u verwacht veel cacaodoppen te gaan gebruiken. Deze cacaodoppen in big bags gebruikt u als een laag die de bodem voedt, daardoor zullen uw struiken en planten beter groeien en bloeien.

Het gebruik van cacaodoppen biedt meerdere voordelen:
  • Cacaodoppen zorgen voor vochtregulering. Dankzij de cacaodoppen wordt regen opgevangen en worden druppels losgelaten wanneer in de tuin meer vocht benodigd is
  • Cacaodoppen zijn natuurlijke producten. Door te kiezen voor dit natuurproduct, heeft u een natuurlijke bodembeschermer die tevens helpt bij het bestrijden van onkruid. Op deze manier kunnen onze grote zakken met cacaodoppen u helpen bij het onderhoudsarm maken van de tuin zonder het gebruik van chemicaliën
  • Een ander groot voordeel van cacaodoppen is dat deze een afschrikkende werking hebben op katten, slakken en ander ongedierte . Zorg ervoor dat uw bloemen, planten en struiken niet worden aangevreten en kies voor deze vriendelijke en natuurlijke manier van wering
  • Cacaodoppen zijn een harsvrij product 
     
Kortom: grote zakken met cacaodoppen bieden ontzettend veel voordelen voor uw tuin! Dit natuurlijke middel werkt als bestrijdingsmiddel voor ongedierte en voedingsbodem voor het groen.

1m3 – 2m3 inhoud big bags cacaodoppen
In onze webshop vindt u cacaodoppen verpakt in zogeheten big bags van zowel 1 m3 en 2m3 inhoud. 1 m3 staat gelijk aan 1 kuub en 2mstaat voor 2 kuub. Misschien denkt u nu: “dat is wel héél veel, dat kan ik nooit tillen”. Geen zorgen! Onze big bags met cacaodoppen wegen niet veel omdat cacaodoppen totaal niet zwaar zijn. Gelukkig zijn deze grote zakken daarom gemakkelijk te vervoeren. Wij zorgen ervoor dat de big bag met cacaodoppen snel en gemakkelijk op de door u aangegeven plek wordt bezorgd!
 

Hoeveel grote zakken cacaodoppen?

Een laag van 4 tot 8 centimeter cacaodoppen is voldoende voor een goede werking betreffende de wering van slakken en ander ongedierte. U kunt zelf eenvoudig de hoeveelheid cacaodoppen dat u nodig heeft berekenen. U kunt berekenen hoeveel kuub u nodig heeft door het aantal vierkante meter te vermenigvuldigen met 0,08. Voor een tuin van ongeveer 12,5 m2 heeft u dus één big bag cacaodoppen van 1 kuub nodig. U kunt in onze webshop eenvoudig selecteren hoeveel big bags u nodig heeft.
 

Big bag met cacaodoppen bestellen bij Cacaodoppen.nl

U kunt uw big bag met cacaodoppen eenvoudig, snel en veilig bestellen in onze webshop. Zodra u het gewenste aantal cacaodop zakken in uw winkelmandje heeft geplaatst, kunt u veilig afrekenen met de door u gewenste betaalmethode.  Mocht u de big bags liever in levende wijze willen zien en kopen: wij hebben meerdere locaties waar wij voorraad van onze cacaodoppen hebben staan.

Mocht u advies willen ontvangen over bijvoorbeeld het aantal benodigde big bags, dan kunt u hier één van onze medewerkers om advies vragen. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend, eerlijk en uiteraard gratis adviesgesprek!

 

Cacaodoppen kunnen gebruikt worden als bodembedekker in uw borders en moestuin en is zeer geschikt onder rozen of zuurminnende planten zoals Rododendrons.


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten