Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending

Cacaodoppen 70 liter zakken

Cacaodoppen zijn een ideale bodembedekker. Geschikt voor vrijwel alle gewassen en elke grondsoort.Cacaodoppen in zakken van 70 liter 

Cacaodoppen kunnen gebruikt worden als bodembedekker onder en rond beplanting en in de moestuin.

Cacaodoppen zijn minder geschikt voor toepassing op paden en of speelterreinen. Hiervoor kunt u beter houtsnippers of boomschors gebruiken.

Eigenschappen Cacaodoppen

Cacaodoppen zijn licht van gewicht en afkomstig van de cacaobonen. Lekker geurend, mooi bruin en een 100% natuurlijk product.

Cacaodoppen in 70 liter zakken

Met cacaodoppen kunt u een groot gedeelte van uw tuin onderhoudsarm maken. Voorzie uw struiken en planten met een bodemvoedende laag met behulp van cacaodoppen. Op Cacaodoppen.nl vindt u diverse maten cacaodoppen, waar ongetwijfeld een geschikt formaat voor u bij zit!

De voordelen van cacaodoppen

  • Cacaodoppen zorgen voor vochtregulering. Dankzij de cacaodoppen wordt regen opgevangen en worden druppels losgelaten wanneer de tuin meer vocht nodig heeft

  • Cacaodoppen zijn natuurlijke producten. Door te kiezen voor dit natuurproduct, heeft u een natuurlijke bodembeschermer die tevens helpt bij het bestrijden van onkruid. Op deze manier kunnen onze grote zakken met cacaodoppen u helpen bij het onderhoudsarm maken van de tuin.

  • Een ander groot voordeel van cacaodoppen is dat u met behulp van dit natuurproduct ook katten, slakken en ander ongedierte uit uw tuin kan weren. Zorg ervoor dat uw bloemen, planten en struiken niet worden aangevreten en kies voor deze vriendelijke en natuurlijke manier van wering.
Kortom: zakken met cacaodoppen bieden ontzettend veel voordelen voor uw tuin! Dit natuurlijke middel werkt als bestrijdingsmiddel voor ongedierte en voedingsbodem voor het groen.


Hoeveel zakken cacaodoppen heb ik nodig?

Een laag van 4 tot 8 centimeter cacaodoppen is voldoende voor een goede werking wat betreft wering van slakken en ander ongedierte. U kunt zelf eenvoudig het aantal cacaodoppen dat u nodig heeft berekenen. U kunt berekenen hoeveel kuub u nodig heeft door het aantal vierkante meter te vermenigvuldigen met 0,08. Voor een tuin van ongeveer 12,5 m2 heeft u dus 1 kuub cacaodoppen nodig. U kunt in onze webshop eenvoudig selecteren hoeveel zakken / big bags u wilt bestellen.

Cacaodoppen in zakken bestellen bij Cacaodoppen.nl

U kunt uw zakken cacaodoppen eenvoudig, snel en veilig bestellen in onze webshop. Zodra u het gewenste aantal zakken in uw winkelmandje heeft geplaatst, kunt u veilig afrekenen met de door u gewenste betaalmethode. 

Mocht u advies willen ontvangen over bijvoorbeeld het aantal benodigde zakken, dan kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvend, eerlijk en uiteraard gratis adviesgesprek!


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

Geen producten gevonden...