Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending

Cacaodoppen als decoratief element in uw tuin

Cacaodoppen als decoratief element in uw tuin Is het u ooit opgevallen dat er in de vrije natuur vrijwel geen kale plekken op de bodem te vinden zijn? Let er maar eens op als u de volgende keer naar het bos gaat!

Bijna geen enkele grond is alleen maar bedekt met zand. Vaak betreft het een combinatie van mos, kleine plantjes, bloemen, gras en/of andere gewassen - dit noemen we bodembedekking. Ze beschermen de grond en alles wat zich onder deze grond bevindt. Het is daarom verstandig om ook uw tuin te voorzien van een bodembedekker. En een decoratieve bodembedekker, zoals cacaodoppen, zorgt ook nog eens voor een mooie uitstraling.

Cacaodoppen als decoratieve bodembedekker

Wanneer u gebruik maakt van cacaodoppen als bodembedekker in uw tuin, wordt de (tuin)aarde bedekt met organisch, natuurlijk en duurzaam materiaal. Dit ziet er niet alleen fraai uit, maar het zorgt er ook voor dat het grondwater op warme dagen niet zo snel zal verdampen en er minder onkruid zal optreden. Bovendien beschermen cacaodoppen ook tegen ongedierte, zoals slakken en katten.
Lees hier meer over de voordelen van cacaodoppen als bodembedekking. 

Cacaodoppen - decoratief, duurzaam en ongedierte bestrijdend

Cacaodoppen zijn een zeer decoratief afdekmateriaal voor de grond. Ze zijn geschikt voor moestuinen, bloembedden, rozenperkjes, plantenborders of onder heggen en bij boomafrasteringen. Cacaodoppen - ook bekend als cacaomulch of cacaoschalen - geven een heerlijke zoete, chocoladeachtige geur af.
Een ander voordeel is dat ze ongedierte tegengaan. Hierdoor behoren o.a. slakken en katten in uw tuin tot de verleden tijd. Wanneer de cacaodoppen bevochtigd zijn, vormen ze een soort van samenhangende laag, waar dieren geen fan van zijn. Slakken kunnen zich bijvoorbeeld niet gemakkelijk voortbewegen en katten vinden de geur niet prettig.

Daarnaast zijn cacaodoppen ook nog eens een erg duurzaam product - het zijn de restproducten van cacaobonen. Door ze te gebruiken als bodembedekker in uw moestuin, geniet u niet alleen van bovenstaande voordelen, maar worden ze ook nog eens zinvol hergebruikt.

Cacaodoppen bestellen bij Cacaodoppen.nl

Op cacaodoppen.nl kunt u eenvoudig en snel (grote partijen) cacaodoppen bestellen. De cacaodoppen worden bij u thuis geleverd in grote big bags of kleine verpakkingen - afhankelijk van uw bestelling. U kunt ze direct in uw tuin strooien. Het zal zeker zorgen voor een decoratief resultaat!
Cacaodoppen.nl biedt een uitgebreid assortiment bodembedekking en met behulp van het bestelsysteem kunt u heel eenvoudig uw cacaodoppen, dennenschors, houtsnippers en meer bestellen.

 
  Joost     27-11-2020 20:46     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.