Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending

Cacaodoppen - een milieuvriendelijke bodembedekker

Cacaodoppen - een milieuvriendelijke bodembedekker Bodembedekkers voor uw tuin zijn er in verschillende uitvoeringen. In de meeste gevallen betreffen het restproducten uit de hout- en chocolade-industrie. Deze milieuvriendelijke producten zijn een uitstekende keuze om bijvoorbeeld tuinen, parken en paden mee aan te leggen. In de meeste gevallen zijn milieuvriendelijke bodembedekkers geschikt voor vrijwel alle soorten beplantingen en grondsoorten. Ook geven bodembedekkers een mooie uitstraling aan uw (moes)tuin.

Op cacaodoppen.nl vindt u verschillende soorten bodembedekkers, zoals cacaodoppen, houtsnippers en (Franse) boomschors. Bestel vandaag nog deze milieuvriendelijke producten en laat uw tuin (weer) stralen!

Cacaodoppen - goed voor het milieu

Cacaodoppen zijn de schalen/schillen waarin cacaobonen zitten. Bij de productie van chocolade zijn cacaodoppen - ofwel cacaoschalen - een restproduct. Het zou echter enorm zonde zijn om deze zomaar weg te gooien of te verbranden. De cacaodoppen zijn namelijk nog zeer bruikbaar voor andere doeleinden en bieden vele voordelen. Ze kunnen worden gebruikt als bodembedekker in de tuin en zorgen ervoor dat onkruid nog maar weinig kans heeft om te groeien. Daarnaast voorkomt het ongedierte en - zeker niet in de laatste plaats - biedt het ook nog eens een mooie, natuurlijke uitstraling.  


Let op met honden!

Ondanks dat cacaodoppen een milieuvriendelijk product zijn, kunnen ze zeer schadelijk voor honden zijn. Wanneer honden de cacaodoppen opeten, kan dit leiden tot een heftige reactie. Gelukkig gebeurt dit niet vaak, maar een gewaarschuwd mens….
Let er daarom goed op dat honden geen cacaodoppen doorslikken. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren, raadpleeg dan direct een dierenarts en toon het etiket van uw cacaodoppen.


Cacaodoppen kopen op Cacaodoppen.nl

Op cacaodoppen.nl kunt u zeer gemakkelijk cacaodoppen bestellen. En u heeft ze snel in huis! De cacaodoppen worden bij u thuis geleverd in grote big bags of in kleinere zakken - afhankelijk van de grootte van uw bestelling. Naast cacaodoppen biedt cacaodoppen.nl ook een uitgebreid aanbod aan andere milieuvriendelijke bodembedekkers, waaronder dennenschors, houtmulch en verschillende soorten houtsnippers.

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze producten? Neem gerust telefonisch contact met ons op via 033-2003113 of per e-mail via info@cacaodoppen.nl 

  Luc     23-12-2020 16:59     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.