Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending

Cacaodoppen big bag

Cacaodoppen zijn een ideale bodembedekker met een lekker luchtje! Geschikt voor vrijwel alle gewassen en elke grondsoort.Waarvoor zijn cacaodoppen geschikt?
Cacaodoppen kunnen gebruikt worden als bodembedekker onder en rond beplanting en in de moestuin.

Waarvoor niet geschikt? 
Dit product is niet geschikt voor toepassing op paden en of speelterreinen.

Eigenschappen:
Cacaodoppen zijn licht van gewicht en afkomstig van de cacaobonen. Lekker geurend, mooi bruin en een 100% natuurlijk product.


Cacaodoppen big bag


Met een big bag vol cacaodoppen kunt u een groot gedeelte van uw tuin onderhoudsarm maken. Voorzie uw struiken en planten met een bodem voedende laag met behulp van een big bag met cacaodoppen. Cacaodoppen.nl heeft diverse maten cacaodoppen, waar ongetwijfeld een geschikt formaat voor u bij zit!
 

Wat kunt u met een cacaodoppen big bag?


Big bags cacaodoppen zijn in feite grote zakken met cacaodoppen. Big bags bieden een uitkomst voor iedereen die grote oppervlakten wil bedekken met de cacaodoppen. Naast big bags met cacaodoppen, bieden wij ook grote 70 liter zakken. Een big bag scheelt echter in prijs wanneer u verwacht veel cacaodoppen te gaan gebruiken. Deze cacaodoppen in big bags gebruikt u als een laag die de bodem voedt, daardoor zullen uw struiken en planten beter groeien en bloeien. Een big bag biedt echter meerdere voordelen, zoals:
  • Cacaodoppen zorgen voor vochtregulering. Dankzij de cacaodoppen in de big bags wordt regen opgevangen en worden druppels losgelaten wanneer de tuin meer vocht benodigd is.
  • Cacaodoppen zijn natuurlijke producten. Door te kiezen voor dit natuurproduct, heeft u een natuurlijke bodembeschermer die tevens helpt bij het bestrijden van onkruid. Op deze manier kunnen onze grote zakken met cacaodoppen u helpen bij het onderhoudsarm maken van de tuin.
     
  • Een ander groot voordeel van cacaodoppen is dat u met behulp van dit natuurproduct ook katten, slakken en ander ongedierte uit uw tuin te weren. Zorg ervoor dat uw bloemen, planten en struiken niet worden aangevreten en kies voor deze vriendelijke en natuurlijke manier van wering.
     
Kortom: grote zakken met cacaodoppen bieden ontzettend veel voordelen voor uw tuin! Dit natuurlijke middel werkt als bestrijdingsmiddel voor ongedierte en voedingsbodem voor het groen.

1m3 – 2m3 inhoud big bags cacaodoppen
In onze webshop vindt u cacaodoppen verpakt in zogeheten big bags van zowel 1 m3 en 2m3 inhoud. 1 m3 staat gelijk aan ongeveer 1 kuub en 2m3 staat voor circa 2 kuub. Misschien denkt u nu: “dat is wel héél veel, dat kan ik nooit tillen”. Geen zorgen! Onze big bags met cacaodoppen wegen niet veel omdat cacaodoppen totaal niet zwaar zijn. Gelukkig zijn deze grote zakken daarom gemakkelijk te vervoeren. Zo zorgen wij ervoor dat de big bag met cacaodoppen snel en gemakkelijk op de door u aangegeven plek wordt bezorgd!
 

Hoeveel grote zakken cacaodoppen?
 

Een laag van 4 tot 8 centimeter cacaodoppen is voldoende voor een goede werking wat betreft wering van slakken en ander ongedierte. U kunt zelf eenvoudig het aantal cacaodoppen dat u nodig heeft, berekenen. U kunt berekenen hoeveel kuub u nodig heeft door het aantal vierkante meter te vermenigvuldigen met 0,08. Voor een tuin van ongeveer 12,5 m2 heeft u dus één big bag cacaodoppen van 1 kuub nodig. U kunt in onze webshop eenvoudig selecteren hoeveel big bags u nodig heeft.
 

Big bag met cacaodoppen bestellen bij Cacaodoppen.nl


U kunt uw big bag met cacaodoppen eenvoudig, snel en veilig bestellen in onze webshop. Zodra u het gewenste aantal cacaodop zakken in uw winkelmandje heeft geplaatst, kunt u veilig afrekenen met de door u gewenste betaalmethode. Vervolgens kunt u aangeven of u de big bags wilt laten verzenden met onze eigen vrachtwagen, of dat u deze wilt laten afleveren door een landelijke transporteur. Mocht u de big bags liever in levende wijze willen zien en kopen: wij hebben meerdere locaties waar wij voorraad van onze cacaodoppen hebben staan.

Mocht u advies willen ontvangen over bijvoorbeeld het aantal benodigde big bags, dan kunt u hier één van onze medewerkers om advies vragen. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend, eerlijk en uiteraard gratis adviesgesprek!


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

Geen producten gevonden...