Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending

Cacaodoppen - in Big Bags of zakken van 70 liter

Cacaodoppen - in Big Bags of zakken van 70 liter Wanneer u ervoor kiest om cacaodoppen te kopen, heeft u de keuze om een kleine zak te kopen of meteen grote hoeveelheden aan te schaffen. Op cacaodoppen.nl worden de cacaodoppen verkocht in zakken van 70 liter. Deze kunt u per stuk kopen, maar ook is het mogelijk om meerdere zakken tegelijk in te kopen. Hoe meer zakken u koopt, hoe hoger het voordeel!

Wanneer u echter grote aantallen cacaodoppen wilt aanschaffen - we spreken dan over 1 of meerdere m3 - raden we u aan om de cacaodoppen in zogenaamde Big Bags aan te schaffen. Big Bags zijn een ideale oplossing voor het transport en opslag van grote hoeveelheden cacaodoppen.

Wat zijn Big Bags?

Big Bags zijn een ideale oplossing voor (tijdelijke) opslag en transport van droge bulkgoederen. Ideaal dus om cacaodoppen mee te vervoeren en in op te slaan.

Wat zijn de voordelen van het kopen van cacaodoppen in Big Bags?
Het kopen van (een grote hoeveelheid) cacaodoppen in Big Bags biedt tal van voordelen:

Het bespaart geld en ruimte
Het kopen van cacaodoppen in Big Bags is relatief goedkoop. Door een grotere hoeveelheid aan te schaffen, profiteert u van meer korting in vergelijking met het kopen van cacaokopen in kleinere verpakkingen. Daarnaast hoeft u geen extra bewaarbak aan te schaffen, omdat de cacaodoppen in de Big Bags reeds beschermd zijn. De Big Bags zijn stapelbaar, waardoor u veel ruimte bespaart.

Betere transportmogelijkheden
Big Bags zijn gemakkelijk te vervoeren. Dit is niet alleen handig om de cacaodoppen bij u thuis te bezorgen, maar ook voor uzelf… U kunt ze namelijk gemakkelijk overal heen brengen. Zo kunnen ze vanuit uw eigen opslag overal naartoe gebracht worden - zoals de moestuin of de tuinen van uw vrienden en familie. De handige draaglussen maken het transport nóg gemakkelijker.

Een milieuvriendelijke keuze
Door het gebruik van Big Bags hoeft er geen gebruik te worden gemaakt van overbodig (wegwerp)plastic. Daarnaast zijn Big Bags zijn herbruikbaar. Zijn de cacaodoppen in de Big Bag op? Dan kunnen de zakken snel en eenvoudig weer gevuld worden. Een duurzame en milieuvriendelijke oplossing!

Cacaodoppen bestellen op Cacaodoppen.nl

Op cacaodoppen.nl kunt u eenvoudig en snel (grote partijen) cacaodoppen bestellen. De cacaodoppen worden bij u thuis geleverd in Big Bags of 70 liter (plastic) zakken - afhankelijk van uw bestelling.
Cacaodoppen in 70 liter zakken
  Cacaodoppen in Big Bags
 
  Luc     23-12-2020 17:11     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.