Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending

Kantafsluiting en randafwerking | Creƫer fantastische tuinborders

Kantafsluiting en randafwerking | Creƫer fantastische tuinborders Voor liefhebber van een strakke en modern afgewerkte tuin, is het aanleggen van een tuinborder ideaal. De mooie afbakening met kantafsluiting en een degelijke randafwerking zorgen voor een verbluffend resultaat waarin uw bloemen en/of planten zich perfect kunnen ontwikkelen. Uw buren zullen jaloers worden! Daarnaast is een tuinborder ook goed te onderhouden, zeker als u ook gebruik maakt van een kwalitatieve bodembedekker - zoals cacaodoppen - in de tuinborder.

Wat is een tuinborder?

Een tuinborder is een eigenlijk niets meer dan een (afgebakend) stuk grond met bloemen, planten of andere gewassen erin. Voor moestuinen wordt ook vaak een soort tuinborder gecreëerd. De tuinborder kan verschillen in hoogte in vergelijking met de rest van de tuin, maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn. Een tuinborder is vaak een échte eyecatcher in de tuin.

Hoe maak je een tuinborder?

#1 – Kies een locatie (in de tuin) waar u de tuinborder wilt aanleggen. Snij of schep een mooie rand. Dit kan met behulp van een tuinschep, een schoffel, een speciale afkanter of groter gereedschap wanneer het om een groot gebied gaat.

#2 – Zorg voor een goede kantafsluiting - ook bekend onder de naam kantopsluiting. De Ekoboard randafwerking is hier uitermate geschikt voor. U heeft dan de keuze uit bijvoorbeeld Ekoboard massieve bevestigingspaaltjes of kunststof en stalen afboording. Creëer een stevige, strakke borderrand.

Bekijk hier de verschillende soorten randafwerking voor uw tuinborder

#3Beplant de tuinborder. Met welke gewassen gaat u de tuinborder vullen? Wordt het een bloemenperk of komen er bijzondere planten in te staan? Of misschien wel groente en/of fruit?

#4 – Zorg voor een goede bodembedekker. Om de tuinborder er nóg mooier uit te laten zien, kunt u de border (aan)vullen met een bodembedekker. Cacaodoppen zijn hier een goede optie voor. Ze zien er niet alleen mooi uit, maar zorgen ook nog eens voor natuurlijke voedingsstoffen voor uw beplanting.

Lees ook: Cacaodoppen - een milieuvriendelijke bodembedekker

Alles wat u nodig heeft voor uw tuinborder koopt u op Cacaodoppen.nl

Op cacaodoppen.nl kunt u zeer gemakkelijk en snel alle benodigdheden voor het aanleggen van strakke en moderne tuinborders bestellen. En… het wordt gratis bij u thuisbezorgd! Van diverse soorten (Ekoboard) borderranden en kantopsluiting tot bodembedekkers om uw tuinborder mee te vullen. Alles op één adres en van de beste kwaliteit!

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze producten? Neem gerust telefonisch contact met ons op via 033-2003113 of per e-mail via info@cacaodoppen.nl

 
  Luc     28-05-2021 12:40     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.